Kajakbyggerier

Glædeby SmåbådsVærft

Skaden er færdig

Så er det slut med det projekt! Skaden har været en tur i testcenteret, og klarede den første test med bravour.

Den stolte ejer meddeler at den sejler godt, og det ser da også ud til at han  har god kontrol over kajakken med sin nye grønlænderpind, som er tilpasset hans størrelse.

Storebror, som er mere dreven i kajaksejlads, skulle selvfølgelig også lige prøve, og giver den også et godt skudsmål, selvom han ikke sad så godt i den at han vil blive fristet til at overtage, den er alligevel lidt for kort til hans 185 cm.

Og jeg selv kan  slet ikke skrue mig ned i den, så jeg bliver nødt til at forlade mig på Jakobs dom, men det er selvfølgelig også den der vigtigst.

Det er iøvrigt en lige så stor og god oplevelse at søsætte denne kajak som det var med min egen Gejrfugl, selvom det ikke har været en nær så lang byggeproces. Der er nu et eller andet over det der med at bygge noget, der kan sejle. Det virker på en eller anden måde lidt mere svært end eksempelvis at bygge et bådehus, som er det næste projekt der melder sig.

Nu sker der så ikke mere på dette site, men jeg vil prøve at få Jakob til at beskrive sine sejlture på en selvstændig blog, som selvfølgelig også kan findes i den 3. søjle på denne side.

Reklamer

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: